26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Remiză amicală pentru lieştenii lui Ionuţ Niculcea
Remiză amicală pentru lieştenii lui Ionuţ Niculcea

Sporting Lieşti şi-a continuat programul de pregătire cu un amical disputat împotriva celor de la Sporting Junior Vaslui, echipă care activează în seria 1 din Liga a 3-a. Partida care a avut loc miercuri pe stadionul Siderurgistul s-a încheiat la egalitate, scor final: 1-1. Pentru lieşteni a marcat juniorul Ionuţ Chiriac în repriza a doua.
„Un meci în care am rulat tot lotul programat după două săptămâni grele de antrenamente. Am reuşit o primă repriză bună contra unei echipe peste media ligii a 3-a, s-a jucat agresiv. Aş fi vrut să văd mai multă determinare şi dorinţă de la jucătorii tineri, în special cei intraţi după pauză”, ne-a declarat antrenorul Ionuţ Niculcea.
Sporting Lieşti a început cu formula: Vădeanu - Bucevschi, Munchiu, Maftei, Năstase - Chiriac, Moldoveanu - Iancu, Ţicămucă, Stan - Grigoraş. În cea de-a doua repriză au mai evoluat: Brăneţ jr., Manău, Hodorogea, Iftimie, Constantinescu, Milea, Zărnescu, Călin, Mucuţă. Revanşa este programată sâmbătă, 13 februarie, la Vaslui.


Articole înrudite