20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rugbiştii de la CSM Galaţi au încă un derbi la Bârlad
Rugbiştii de la CSM Galaţi au încă un derbi la Bârlad

Divizia Naţională de Seniori a continuat cu partidele celei de-a 5-a etape. Stadionul Municipal a găzduit derbiul CSM Galaţi - CS Năvodari. Partida a fost foarte interesantă şi a avut un deznodământ neaşteptat.
Băieţii pregătiţi de Marius Secuianu au pornit în forţă şi au condus după 25 de minute cu 21-0. Arbitrii au prelungit nejustificat prima repriză cu vreo 8 minute, oaspeţii au profitat şi au marcat 10 puncte. Repriza a doua a fost echilibrată şi a avut un final dramatic, echipa gălăţeană a condus cu 27-25 la încheierea timpului regulamentar, dar a trebuit să părăsească terenul învinsă după ce rugbiştii din Năvodari au transformat lovitura de pedeapsă obţinută tot în prelungiri. Rezultat final: CSM Galaţi - CS Năvodari 27-28 (21-10).
Pentru echipa gălăţeană au marcat: Ungureanuu, Spătărescu, Don, câte o încercare şi Niacşu - 3 transformări şi 2 lovituri de pedeapsă. În ciuda înfrângerii, CSM Galaţi a revenit pe primul loc cu 16 puncte şi va juca etapa viitoare, pe 22 mai în deplasare, un alt meci tare cu RC Bârlad, formaţie care ocupă locul 2.


Articole înrudite