29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SC Oţelul şi Sporting au remizat la Hărman şi Lieşti
SC Oţelul şi Sporting au remizat la Hărman şi Lieşti

Liga a 3-a a programat la sfârşitul săptămânii trecute partidele ultimei etape din turul sezonului 2017-2018. SC Oţelul a jucat la Hărman pe un teren impracticabil, au fost mai mult lupte în noroi după ce a nins abundent în ultimele zile pe meleagurile braşovene iar organizatorii n-au prea avut multe soluţii. Oţelarii au deschis scorul în min.5 prin căpitanul Bârlădeanu, gazdele au egalat cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, roş-alb-albaştrii au dominat clar ultimele 20 de minute dar nu au reuşit să mai marcheze, brigada de arbitri refuzându-ne cel puţin o lovitură de la 11 metri. Rezultat final: AFC Hărman - SC Oţelul 1-1 (1-1). Antrenorii: Alexandru Ciobanu şi Eugen Baştină au folosit 11-le de start: Udeanu - Vasile, Gâţă, S.Ilie, Sevastian - Chiriac, Sălăgeanu - Bârlădeanu, Chebac, Bahnaşu - Cârjan. SC Oţelul va ierna pe locul 4 cu 29 de puncte.
Pe „Lieşti Arena” a avut loc partida Sporting - Bucovina Rădăuţi. Ploaia sâcâitoare şi terenul mocirlos şi-au pus amprenta pe evoluţia jucătoarelor ambelor formaţii, preocupate mai mult să-şi menţină echilibru şi în aceste condiţii jocul s-a încheiat fără realizări pe tabela de marcaj. Antrenorii Ionuţ Niculcea şi Dorinel Matei au folosit formula: Vădeanu - Stancu, Manea, Voicu, Filimon - Munchiu, Adamache - Iancu, Zaharia, Mihu - Constantinescu. Au mai intrat: Coman, Blănaru şi Sprînceană. Sporting a terminat turul pe locul 6 cu 24 de puncte.
Revelaţia sezonului trecut, Avântul Valea Mărului nu s-a regăsit, a cedat în deplasare la CSM Roman, scor 1-5 şi se află pe locul 14 retrogradabil cu 7 puncte. Plutonul seriei 1 este încheiat de Metalosport, care l-a avut în teren şi pe Dorin Butunoiu, preşedintele şi omul bun la toate, care a piedut cu un scor astronomic, 0-17 disputa de la Tg. Secuiesc cu KSE şi deţine lanterna cu 0 puncte şi un golaveraj „impresionant”: 2-105.


Articole înrudite