06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tigrii de la United, primul meci acasă din 2020
Tigrii de la United, primul meci acasă din 2020

Futsalul intern revine în actualitate. Primele meciuri din acest an au fost cele din optimile de finală ale Cupei României. United a jucat luni seara, la o oră ciudată, 20.00, dar aşa au considerat gazdele, în deplasare cu ACS Futsal Poli Iaşi. Diferenţa de valoare dintre cele două combatante a fost evidentă, echipa antrenată de Florin Ignat şi-a făcut bine temele şi a obţinut o victorie la scor de set de tenis, 6-0 prin golurile marcate de: Obadă 2 g, Stoica, Tacot 2 g şi Cireş. Capul de afiş din sferturile de finală va fi fără îndoială duelul dintre United şi Imperial WET Miercurea Ciuc, care se va disputa pe 23 februarie în sala Polivalentă Dunărea. Până atunci însă, se reia Liga 1. Tigrii antrenaţi de Florin Ignat vor evolua în faţa propriilor suporteri, în sala Dunărea, de la ora 18.30, împotriva celor de la Autobergamo Deva. În tur partida s-a încheiat nedecis, scor final: 4-4.
„Meciul cu ieşenii a fost bun, am întâlnit un adversar agresiv, arţăgos, cu jucători buni, aşa cum au fost tot timpul la Iaşi. Mă bucur că am câştigat, mă bucur şi pentru că nu avem accidentaţi după această deplasare, e un lucru la fel de important. Băieţii care au fost la loturile naţionale au revenit cu poftă de joc şi acum ne concentrăm pe duelul din sferturi, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, dar şi pe meciul de joi, cu Autobergamo Deva. Să ştiţi că nu mă gândesc la meciul din tur, când am făcut 4-4, şi nu mă uit nici la clasament. Important este ce facem de acum încolo, iar dacă noi o să facem ce trebuie, va fi bine. Aşteptăm publicul alături de noi, ne dă o motivaţie nemaipomenită atunci când ne este aproape“, a declarat pentru siteul oficial al clubului, antrenorul Florin Ignat. United ocupă locul 2 cu 25 de puncte.
La sfârşitul săptămânii trecute s-a jucat şi în Liga Elitelor Under 19. Echipa gălăţeană antrenată de Cristi Ştefu a debutat cu o victorie frumoasă: 7-2 la Buzău cu Viitorul 08 Verneşti. Lotul aliniat de United: Neacşu, Bechea - Dorneanu 2 g, Grecu, David 2 g, Şoptică 1 g, Munteanu, Codrescu, Neagu, Retegan, A.Cireş. Următorul meci oficial este programat pe 16 februarie cu Bukovina Vicov, la sala Dunărea, de la ora 17.00.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite