16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trei jucători au semnat deja cu echipa de la Dunăre
Trei jucători au semnat deja cu echipa de la Dunăre

Antrenorul Hans Michael Weiss a ajuns în cantonamentul din Slovacia. Tehnicianul german a condus deja primele antrenamente cu noii săi elevi şi a făcut chiar şi o declaraţie de presă.
„Este foarte mult de muncă. Jucătorii trebuie să ajungă, în scurt timp, la acelaşi nivel de pregătire fizică. Trebuie să lucrăm mai mult la antrenamente decât la meciuri aşa că unul dintre amicale nu-l vom mai disputa”, a declarat Hans Michael Weiss.
Partida pe care Oţelul ar fi trebuit să o dispute miercuri în compania echipei slovace de liga 1 Dunajska Streda nu va mai avea loc. Antrenorul Weiss preferă să programeze mai multe antrenamente pentru ca elevii săi să-şi intre în formă cât mai repede. Primul meci de verificare pe care echipa gălăţeană îl va susţine în Slovacia se va disputa sâmbătă. Fosta campioană a României va întâlni MFK Frydek Mistek din liga a doua cehă. Cel de al doilea amical al Oţelului va avea loc luni în compania lui Tatran Presov, care evoluează în liga secundă din Slovacia. Ultimul meci de verificare va avea loc joi, 10 iulie, în compania lui Ruch Chorzow din prima ligă poloneză. Trei dintre jucătorii nou sosiţi au semnat deja contracte cu echipa gălăţeană. Este vorba despre mijlocaşul defensiv Alex Ikeng, care în sezonul trecut a făcut parte din lotul divizionarei secunde germane FC Ingolstadt, şi atacanţii Cristian Cristea - ex Farul Constanţa şi Benjamin Onwuachi care sezonul trecut a evoluat pentru Iraklis Salonic (Grecia). Până luni vor mai sosi în cantonament şi alţi jucători care ar putea să fie înregimentaţi în lotul formaţiei de la Dunăre.


Articole înrudite