06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Caravana Ligii I va porni la drum la sfârşitul acestei săptămâni. Oţelul va deschide balul vineri, în „Regie”, împotriva nou promovatei Sportul Studenţesc. După două săptămâni intense, cu şase jocuri de verificare, roş-alb-albaştrii au revenit acasă iar sâmbătă după-amiază au efectuat un prim antrenament la baza proprie.
„Totul a fost ok, băieţii s-au pregătit foarte bine, nu au apărut probleme medicale, dar asta nu ne asigură că vom avea un campionat uşor. Dimpotrivă, vreau să ne concentrăm foarte mult în această săptămână pentru primul joc, avem un program destul de greu şi vreau să se vadă rezultatul celor două pregătiri din Poiana Braşov şi Germania. Sunt mulţumit parţial, au fost jocuri amicale, acum va interveni presiunea jocurilor oficiale dar sper că băieţii mei au înţeles de ce ne-am pregătit atât de mult. Lotul a fost stabilit, nu mai pleacă şi nu mai vine nimeni. Ar fi fost bine, din punct de vedere financiar, dacă am fi vândut vreun jucător, ca să ne asigurăm liniştea”, ne-a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

Baotici ar vrea să revină

La şedinţa de pregătire de sâmbătă au fost şi figuri noi. Este vorba de Petre Goge, un „puşti” de 19 ani, de la CSM Rm. Vâlcea, pe care „Munti” îl va testa în zilele următoare, după care se va lua decizia dacă va fi păstrat sau dacă va fi trimis acasă. Surprinzător, printre „oţelari” s-a aflat şi portarul Zdrenko Baotici, cel care anunţase că vrea să plece de la echipa noastră. „Din punctul meu de vedere, el nu mai face parte din lot, n-a făcut pregătirea cu noi, şi-a dorit să plece, nu ştiu care e situaţia lui exact. Se va pregăti câteva zile împreună cu noi, iar apoi dacă nu-şi va rezolva situaţia, va trece la echipa a doua”, a precizat tehnicianul Oţelului. Am consemnat şi o absenţă, motivată, cea a lui Csaba Borbely, care sâmbătă s-a însurat („Casă de piatră” şi din partea noastră), fiind învoit câteva zile.


Articole înrudite