14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un jucător gălăţean a intrat în vizorul Naţionalei de fotbal pe plajă
Un jucător gălăţean a intrat în vizorul Naţionalei de fotbal pe plajă

Atletico s-a comportat onorabil la turneul final al campionatului naţional de fotbal pe plajă. Echipa galăţeană a început cu o înfrângere, 2-4 cu FC Bucureşti. Meciul doi, disputat în faţa echipei care are în componenţă doar membri ai echipei naţionale, a fost plin de suspans. Gălăţenii au condus cu 2-0, dar au fost apoi dezavantajaţi de arbitru, iar după eliminarea lui Grecu, gazdele s-au impus cu 3-2. Atletico a reuşit până la urmă să ocupe locul 3, după ce a învins Zimbru Slobozia Conachi cu 6-5.
Vali Vrânceanu, manager Atletico, a declarat: „Experienţa participării la primul turneu al campionatului naţional de fotbal pe plajă a fost de neuitat. Nisipul de pe plaja Melody din Mamaia a fost extraordinar şi în primul meci am avut probleme să ne adaptăm. Cel mai bun meci l-am făcut tocmai împotriva echipei din Constanţa, care cuprinde cam 80% din echipa naţională de fotbal pe plajă. Am condus cu 2-0, dar unele decizii ale arbitrilor le-au indus jucătorilor noştri o stare de nervozitate care a condus la eliminarea lui Grecu. Cu un om mai puţin nu am mai rezistat şi am pierdut la un gol diferenţă. Avem însă un câştig foarte mare: atacantul nostru, Bădărău, a fost remarcat de antrenorul constănţenilor, care este şi selecţionerul echipei reprezentative, şi va fi convocat la viitoarele acţiuni ale Naţionalei. Organizarea turneului final a fost foarte bună şi sunt convins că fotbalul de plajă va lua amploare în ţara noastră. Sper ca la anul să putem să ne batem pentru titlul de campioană”.
Atletico va participa în campionatul de minifotbal organizat la terenul de lângă Gară, dar în paralel  se va pregăti şi pentru campionatul de fotbal pe plajă.


Articole înrudite