04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un nou episod din „Misiune imposibil㔠pentru Universitatea Galați
Un nou episod din „Misiune imposibil㔠pentru Universitatea Galați

Liga 1 la fotbal feminin debutează în weekend. Prima etapă se va încheia duminică, 28 august, cu partida dintre FC Universitatea Galați și Fotbal Feminin Baia Mare, care se va disputa pe stadionul Siderurgistul, începând cu ora 11.00. În ciuda problemelor financiare care sunt deja o obișnuință, „panterele negre” gălățene nu dezarmează și duc tradiția fotbalului feminin din orașul de la Dunăre mai departe.

„Curând vom debuta în al 8-lea sezon consecutiv de la înființare, ceea ce înseamnă că suntem un club de tradiție din fotbalul feminin și în același timp suntem "obligați" să continuăm lupta și în momentele dificile. Suntem echipa cotată cu ultima șansă în acest sezon însă noi ne-am propus să ne bucurăm de fotbal, să jucăm cu pasiune și dorința de a progresa și cu siguranță vom avea ce învăța și din acest sezon. Vom încerca să fim cea mai bună variantă a noastră și aici cu siguranță putem surprinde echipa adversă deoarece la capitolul ambiție și determinare stăm bine. Duminică întâlnim un adversar puternic în primul rând din punct de vedere fizic, sezonul trecut am pierdut în toate meciurile directe, în primul meci cu 2-1, al doilea meci cu 3-1 și în ultima etapă în deplasare cu 4-0, dar asta nu înseamnă că ne predam și 100% ne vom juca șansa meci de meci. Prima victorie pentru mine este momentul în care începe meciul deoarece asta înseamnă că am putut organiza meciul din punct de vedere financiar și după meciul în sine reprezintă un bonus de care vom "profita" până la final. Fiți alături de noi și în momentele dificile, majoritatea fetelor sunt din Galați sau din județul nostru și au nevoie de susținerea noastră!”, ne-a declarat președintele-antrenor Gabriel Călinescu.

Celelalte meciuri din prima etapă: Carmen București 1937 - Banat Girls Reșița, U Cluj - Ladies Tg.Mureș, Fair Play Joc Cinstit - Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Csikszereda Miercurea Ciuc - CSM Alexandria, Poli Timișoara - Piroș Security Protect Arad.


Articole înrudite