29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea Braniştea, la prima victorie din Liga a 3-a, Sporting Lieşti a pierdut nemeritat
Unirea Braniştea, la prima victorie din Liga a 3-a, Sporting Lieşti a pierdut nemeritat

Sâmbătă s-au disputat partidele din cea de-a doua etapă a Ligii a 3-a la fotbal. Cele două echipe gălăţene au obţinut rezultate diametral opuse. Sporting a jucat pe Lieşti Arena cu CSM Rm. Sărat. Chiar dacă au dominat clar şi au irosit foarte multe ocazii imense printre care numai puţin de 4 în situaţii de 1-1, lieştenii au trebuit să se recunoască învinşi la limită. Unicul gol a fost reuşit de oaspeţi în min.82 în superioritate numerică după ce Stan a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe din min.73. „Este un rezultat mincinos”, a concluzionat preşedintele de la Sporting, Dorinel Matei. Antrenorul Cristian Brăneţ a început cu formula: Vădeanu -Mereuţă, Maftei, Cucu, Sevastian -Chiriac, Mihu, Stan, Iordache -Călin, Costea. Au mai intrat: Grigoraş, Angheluţă, Mohorâţă.

Unirea Braniştea s-a deplasat în judeţul Buzău pentru confruntarea cu Voinţa Limpeziş. Duelul nou-promovatelor a fost adjudecat de echipa gălăţeană pregătită de Ionuţ Niculcea ajutat de Alex Iliciuc, care a intrat foarte motivată pe teren, a marcat de patru ori şi a tranşat disputata după primele 45 de minute. Rezultat final: Voinţa -Unirea 0-4 (0-4). Marcatori: Răducan, Gherghişan , Ed.Dumitru 2 goluri. Prima victorie din istoria clubului în eşlonul trei a fost obţinută în formula: Ursu -Mihai (Tarozzi), Gîţă, Voicu, Hilohi -Murgoci (Manea), Năpîrlică -Oniciu (Ţicămucă), Răducan (Custov), Gherghişan -Dumitru (Spînache). 

După două etape, situaţia din clasament se prezintă astfel: Unirea Braniştea, locul 4 cu patru puncte respectiv Sporting Lieşti, locul 7 cu un punct. Echipele gălăţene vor juca în cea de-a treia etapă astfel: Unirea Braniştea -Viitorul Ianca, 9 septembrie, de la ora 17.00 pe stadionul Oţelul şi Dacia Unirea Brăila -Sporting Lieşti.


Articole înrudite