04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United se pregătește la munte pentru Supercupa României
United se pregătește la munte pentru Supercupa României

United se pregătește la munte pentru Supercupa României
Cea mai bună echipă de futsal din România, United Galați, deținătoarea eventului și a Supercupei din sezonul 2021-2022, se pregătește de o săptămână la munte la Greșu, în județul Vrancea. Noutățile din lot sunt: Dudău, transferat de la Sportul Ciorăști și Constantinescu, aflat în probe de la Ajax Dulcisimo. Primul joc oficial din noul sezon competițional, Supercupa României cu Autobergamo Deva va avea loc luni, 29 august, în sala sporturilor din Odorheiu Secuiesc, de la ora 18.30.
„Mă bucură implicarea băieților, ne pregătim așa cum îmi doresc și sper să ne prezentăm bine la primul meci oficial din noul sezon, adică la Supercupa cu Autobergamo Deva. Dudău este un jucător cu calități și cu un potențial enorm, iar venirea lui la United îi va capacita și pe ceilalți jucători U23. De asemenea, portarul Constantinescu are calități, este și el eligibil regulii U23, și ar putea fi o variantă pentru noul sezon”, a concluzionat antrenorul-jucător de la United, Florin Ignat.
Din lot nu mai face parte portarul Ionuț Păduraru. La rândul lui, portarul Alin Cîrdei lipsește motivat, acesta fiind în pregătiri cu Naționala României Under 19 pentru Euro Futsal, competiție care va debuta pe 4 septembrie, la Jaen - Spania. Tricolorii vor juca cu Spania, campioana Europei, Ucraina și Croația, vicecampioana continentală.


Articole înrudite