29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United transpiră să revină pe podium
United transpiră să revină pe podium
Antrenorul David Asandei, intransigent cum îl ştim, şi-a stabilit un program draconic de pregătire. Fără bani să plece la munte, jucătorii de la United, care de altfel s-au cam obişnuit cu această situaţie, după o perioadă de reacomodare la efort, vor efectua săptămâna aceasta un semicantonament în Galaţi în care vor antrenamentele în sală cu cele în aer liber.
„Mai avem vreo trei săptămâni până la reluarea campionatului. Se anunţă un sezon foarte greu, multe echipe au posibilităţi şi speranţe mari. Am aflat că până şi noile promovate, CSMS Iaşi şi Turris Turnu Măgurele vor avea alocat un buget impresionat de câte 100.000 de euro. Aici avem o mare problemă, am cheltuit miliardul şi ca să supravieţuim avem în continuare nevoie de sprijin. Sper ca în toamnă la rectificarea de buget să nu fim uitaţi. Ne propunem pentru acest sezon să revenim pe podium şi să ajungem a treia oară consecutiv în finala Cupei României”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
Lotul de jucători a fost completat cu doi jucători: Cătălin Curtean, care sezonul trecut a îmbrăcat tricoul formaţiei CSM Focşani 2007, şi Bogdan Salichi, un portar care a trecut pe la Oţelul II. Nu va mai face parte din lot veteranul Marius Grecu, care a decis să-şi pună ghetele în cui. De asemenea, internaţionalul Viorel Cojoc se află în perioada de recuperare după intervenţia chirurgicală suferită pe finalul sezonului trecut şi va reveni pe teren peste o lună, o lună şi jumătate. Săptămâna viitoare, gălăţenii vor susţine două amicale cu nou promovata CSMS Iaşi. Liga I la futsal va debuta pe 16 septembrie şi va alinia la start 11 sau 12 echipe. Programul competiţional va fi stabilit săptămâna viitoare, pe 28 august.

Articole înrudite