20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UPDATE: Australienii îi dau viză lui Djokovic!
UPDATE: Australienii îi dau viză lui Djokovic!

Novak Djokovic a fost anunţat că i se va acorda viza de intrare în Australia, astfel că va putea participa şi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2023, notează digisport.ro.
La începutul lui 2022, marea competiţie a tenisului mondial a avut parte de un mega scandal după ce lui Novak Djokovic i-a fost retrasă viza de intrare pentru că încălca legea australiană legată de vaccinarea împotriva COVID-19.
Lăsat să treacă graniţa până la urmă şi chiar să se antreneze câteva zile pe timpul procesului, fostul număr 1 mondial a pierdut litigiul cu statul asutralian şi apoi şi recursul, astfel că a fost expulzat din ţară, plus interzierea intrării pe teritoriul ţării în următorii trei ani.
Guvernul australian a decis acum să-i acorde viză sârbului, a anunţat postul naţional ABC TV.
Ministrul imigraţiei, Andrew Giles a fost de acord ca autoritatea pe care o conduce să-i acorde lui Djokovic viză şi să anuleze interdicţia de trei ani care a însoţit decizia judecătorească din ianuarie 2022.
Tenismanul sârb Novak Djokovic declara luni, în cadrul Turneului Campionilor de la Torino, că avocaţii săi negociază cu guvernul Australiei pentru a-i obţine viza în vederea participării la viitoarea ediţie a Openului Australiei.
9 trofee la Australian Open are Novak Djokovic în palmares, între cele 21 de titluri de Grand Slam.


Articole înrudite