A fost lansat proiectul pentru noua zonă de agrement de la balta Zătun Recomandat

Miercuri, 15 Iulie 2020 12:48
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a lansat astăzi, miercuri, 15 iulie 2020, proiectul de amenajare a unei noi zone de agrement la Zătun.

Este o investiţie cu fonduri europene, în valoare de 2.028.139 de lei, sumă care include contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor, precum şi toate costurile cu documentaţia tehnică sau cu achiziţionarea dotărilor. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020.

„Vom crea o nouă zonă de agrement la balta Zătun. Vor fi construite nouă căsuţe, cinci pontoane pescăreşti şi foişoare de diferite dimensiuni. În plus, vor fi create noi spaţii de joacă pentru cei mici. A fost deja desemnat constructorul care va realiza această lucrare, iar în perioada urmatoare se va finaliza şi partea de proiectare, astfel încât să putem demara efectiv lucrările“, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Proiectul prevede şi realizarea instalaţiile de apă şi canalizare, precum şi a celor de iluminat. Licitaţia a fost câştigată de către SC Larapeu Construct SRL.

Articole similare:

- Noua zonă de agrement de la Balta Zătun primeşte finanţare europeană (FOTO)

- Zona de agrement de la Balta Zătun se va extinde cu fonduri europene (FOTO)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu