20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A murit la două staţii de casă! Tragicul sfârşit al femeii decedate în accidentul de la Tudor Vladimirescu - VIDEO
A murit la două staţii de casă! Tragicul sfârşit al femeii decedate în accidentul de la Tudor Vladimirescu - VIDEO

Victimele accidentului de la Tudor Vladimirescu erau navetişti, majoritatea din şantierul naval. Femeia care a murit, mai avea două staţii până acasă, unde o aşteptau doi copii, care au venit de îndată la locul tragediei. În vârstă de 45 de ani, femeia lucra la o firmă subcontractoare de pe platforma şantierului naval.

"Da, eram în autobuz. Cineva din peco, de la alimentare, a tăiat calea la autobuz, şoferul a dat să-l evite şi în rest nu mai ştiu nimic. Eram pasager, mergeam acasă de la serviciu", a spus un pasager, care a precizat că oamenii din microbuz erau navetişti, inclusiv femeia care şi-a pierdut viaţa şi care stătea pe locurile din spate.

"Am intervenit alături de colegii de la SMURD la un accident rutier în localitatea Tudor Vladimirescu. Primul echipaj de la ambulanţă care a ajuns la faţa locului a evaluat victimele şi a primit sprijin din partea echipajelor din Galaţi şi Tecuci pentru 5 victime. Una dintre ele, o femeie de circa 45 de ani, era încarcerată şi decedată cu leziuni incompatibile cu viaţa şi următoarele patru victime, bărbaţi cu vârste între 19 şi 54 de ani, cu leziuni multiple policontuzonaţi, cu diverse traumatisme craniene faciale au fost preluaţi de echipajele noastre şi transportaţi la Spitalul «Sfântul Apostol Andrei»", a declarat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi.

Şoferul ieşit din peco era băut

"În continuarea activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, domiciliat în comuna Nicoreşti, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre o staţie peco, aflată la periferia comunei Tudor Vladimirescu, ar fi pătruns pe DN 25 fără să se asigure în mod corespunzător, iar conducătorul autobuzului ar fi frânat brusc pentru a evita coliziunea faţă-spate dintre cele două autovehicule. În urma manevrei de frânare bruscă, ar fi fost pierdut controlul direcţiei de deplasare al autobuzului, care a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei şi-a continuat deplasarea către municipiul Tecuci, acesta fiind identificat la domiciliul său. Bărbatul deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cursul cercetărilor din cadrul dosarului penal întocmit se va stabili cu exactitate gradul de vinovăţie al fiecăruia dintre cei doi conducători auto, în vederea luării măsurilor legale care se impun", a informat IPJ Galaţi.

Video cu momentul accidentului, mai jos!

Despre tragicul accident, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "UPDATE: Microbuz răsturnat la Tudor Vladimirescu. O femeie a murit (FOTO)"

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite