08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Absolvenţii gălăţeni aşteptaţi la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ 2019
Absolvenţii gălăţeni aşteptaţi la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ 2019

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi organizează, vineri, 18 octombrie 2019, evenimentul anual, "Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi", promoţia 2019. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru absolvenţi, dar şi pentru alte persoane interesate de ofertele de locuri de muncă, astfel încât să aleagă şi să înceapă o carieră conform pregătirii profesionale sau să se (re)orienteze profesional în funcţie de aspiraţiile personale, precizează organizatorii.

Potrivit acestora, obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare atât pentru absolvenţi cât şi pentru alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Acest eveniment crează mediul oportun unei concurenţe loiale şi transparente, iar pe această cale, AJOFM Galaţi îi informează pe agenţii economici că participarea la bursa locurilor de muncă este gratuită şi reprezintă o modalitate de a intervieva, selecta şi recruta, fără intermediari, în funcţie de necesităţile lor actuale şi perspectivele de viitor.

Astfel, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pot confirma participarea, numele delagatului locurile de muncă vacante pe meserii şi numărul acestora, până în data de 17 octombrie 2019, ora 14.00, la telefonul, pe adresa de mail sau la sediul AJOFM Galaţi, pentru rezervarea standurilor. Evenimentul se va desfăşura simultan în două locaţii, începând cu ora 09.00, astfel: în municipiul Galaţi, în holul Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi şi în municipiul Tecuci, la sediul ALOFM Tecuci.


Articole înrudite