16 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal la Galați. Pieton spulberat de mașină
Accident mortal la Galați. Pieton spulberat de mașină

La data de 11 februarie 2024, la ora 06:31, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 252, în interiorul localității Dobrinești, comuna Nicorești, din județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 28 de ani, domiciliat în comuna Botești, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, pe raza satului Dobrinești, având direcția de deplasare către Drumul European 581, ar fi surprins și accidentat grav un bărbat, de 53 de ani, din comuna Nicorești, care se afla pe partea carosabilă.

La fața locului au intervenit și echipaje medicale, care au preluat bărbatul accidentat însă în drum spre spital acesta a decedat.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar al testarea pentru consumul de alcool, precum și la cea cu privire la consumul de substanțe psihoactive  rezultatele au fost negative.

În zona producerii accidentului traficul rutier nu a fost blocat sau restricționat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.


Articole înrudite