Alimente prăfuite şi "bâzâite" de insecte vândute gălăţenilor la târgul de la Păpădie (FOTO) Recomandat

Vineri, 28 Octombrie 2022 12:54
Publicat în Știrea zilei

Atenţie la achiziţiile de la târguri! Este semnalul de alarmă tras de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Galaţi, care, în data de 27 octombrie 2022, a realizat o acţiune de control pentru a verifica modul în care este respectată legislaţia în vigoare, în domeniu, la comercianţii de la târgul amplasat în parcarea din zona Casei de Cultură (Păpădie).

În acest context, au fost verifcaţi 5 operatori economici. Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Galaţi au aplicat următoarele sancţiuni: 5 amenzi contravenţionale, în valoare de 3.600 lei; 6 avertismente.

! Neregulile constatate, în timpul controalelor au fost: Existenţa unor practici comerciale incorecte folosind pentru denumirea unor produse alimentare un nume necaracteristic produsului ori precizarea unor ingrediente care, de fapt, nu există în produs; Depozitarea produselor alimentare care necesită refrigerare la temperatura mediului ambiant, celelalte nefiind protejate şi aflându-se sub acţiunea insectelor şi a prafului; Lipsa parţială a informaţiilor prevăzute de lege, de pe etichetele produselor cosmetice, potrivit CJPC Galaţi.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos!

Dar acţiunea CJPC Galaţi se pare că nu i-a speriat pe comercianţi, care astăzi îşi vând marfa în aceleaşi condiţii (foto ↓).

WhatsApp Image 2022 10 28 at 13.50.02

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu