Angajări masive la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” din Galaţi Recomandat

Marți, 26 Noiembrie 2019 16:26
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” din Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 27 de posturi, în cea mai mare parte fiind vorba despre posturi de asistent medical, dar nu numai. Este vorba despre 10 posturi de asistent medical generalist debutant/asistent medical generalist/asistent medical generalist principal cu studii superioare de lungă durată/superioare de scurtă durată/postliceale, pentru Secţia Clinică Pediatrie II (4 posturi), Secţia Clinică Chirurgie şi Ortopedie Infantilă (2 posturi), Ambulatoriu Integrat (2 posturi), Secţia Clinică Anestezie şi Terapie Intensivă (1 post) şi Staţie Sterilizare (1 post).

În plus, s-au mai scos la concurs un post asistent medical laborator în cadrul Laboratorului Clinic de Analize Medicale, un post asistent medical radiologie în cadrul Laboratorului Clinic Radiologie şi Imagistică Medicală, patru posturi asistent medical balneofiziokinetoterapie şi recuperare în cadrul Laboratorului de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie, un post kinetoterapeut în cadrul Laboratorului de recuperare medicină fizică şi balneologie, cu studii superioare de specialitate. Sunt vacante şi două posturi registrator medical, unul la Ambulatoriu Integrat, iar celălalt post la Laborator Clinic Radiologie şi Imagistică Medicală.

De asemenea, spitalul doreşte să angajeze un economist în cadrul Biroului Achiziţii Publice Contractare cu studii superioare economice, un brancardier în cadrul Compartiment Primire Urgenţe, dar şi trei îngrijitoare cu studii generale pentru Secţia Clinică Pediatrie I, Secţia Clinică Pediatrie III, Biroul Statistică şi Informatică Medicală. Se caută şi un bucătar în cadrul Blocului Alimentar, dar şi doi muncitori necalificaţi în cadrul Serviciului Administrativ.

Concursurile pentru ocuparea acestor posturi se vor organiza conform calendarului următor:
- 06 decembrie 2019, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
- 16 decembrie 2019, ora 08.30 - proba scrisă;
- 20 decembrie 2019, ora 08.30 - proba practică/interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” din Galaţi, de pe str. Gheorghe Asachi, nr. 2, dar şi pe site-ul unităţii, www.spcopgalati.ro, sau la numărul de telefon 0236/469.100, interior 134.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu