19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Antonio Tentiuc, marea speranţă a fotbalului gălăţean
Antonio Tentiuc, marea speranţă a fotbalului gălăţean

Fotbalul juvenil gălăţean a început să producă talente! Naţionala Under 15 a României va disputa pe 21 şi 23 februarie o dublă amicală la Clairefontaine cu naţionala similară a Franţei. Galaţiul va fi reprezentat de Antonio Tentiuc (foto ↑↓), care este legitimat la Şcoala de Fotbal Oţelul. „Sper ca de acum să fiu convocat constant la echipele naţionale de juniori şi să ajung să joc pentru echipa naţională mare. De asemenea, îmi doresc să rămân să joc la Galaţi şi, peste 2-3 ani, să fac pasul spre o echipă mare din Liga 1”, ne-a declarat Antonio, aflat la a patra selecţie tricoloră.
Şcoala de Fotbal Oţelul Galaţi oferă jucători pentru echipa naţională, avem un nucleu foarte bun de copii, formaţi 100% în curtea noastră, vor mai urma şi alţi copii să ajungă la echipa naţională, asta înseamnă să urmezi paşii corecţi în pregătirea şi formarea jucătorilor, de aici vin şi rezultatele de excepţie pe care le are echipa”, a concluzionat antrenorul Bogdan Balaban.
Mândrie!Tentiuc Antonio Marian, din nou la datorie pentru Naţionala României U15. Tânărul nostru fundaş dreapta va juca din nou sub tricolor, pentru că selecţionerul naţionalei U15 a României, Victor Ene, l-a inclus pe Antonio în lotul pentru cele două meciuri amicale, ambele împotriva Naţionalei Franţei. Tinerii tricolori se vor reuni sâmbătă, 17 februarie, urmând ca pe 19 februarie să facă deplasarea în Franţa: 21 februarie, ora 15:30, FRANŢA U15 – ROMÂNIA U15 Clairefontaine; 23 februarie, ora 10:30, FRANŢA U15 – ROMÂNIA U15 Clairefontaine”, a anunţat zilele trecute în mediul online, Şcoala de Fotbal Oţelul Galaţi, cu menţiunea că se simte mândră. Mult succes!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite