Aqua Parcul de la plaja Dunărea se va numi JUNGLE SPLASH - Galaţi

Marți, 09 Mai 2017 21:49
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În luna aprilie, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, semna contractul pentru concesionarea pe o perioadă de 49 de ani a terenului de la Plaja Dunărea cu o suprafaţă totală de  53.926 mp precum şi a construcţiilor de pe acest teren. Firma care va investi aici este S.C. Karan Business & Finance S.R.L. Bucureşti care a făcut o ofertă investiţională de 6.250.000 de euro şi care acum lucrează de zor, chiar şi pe ploaie, aşa cum se laudă pe o reţea de socializare: ”Echipa KARAN - Business & Finance lucrează la amenajarea plajei şi pregătirea piscinei pentru deschiderea ce va avea loc pe 1 iunie 2017. Anul acesta se va investi şi în cluburile de paintball, minigolf, tiroliană .Va începe construcţia Indoor Baby-land şi a cluburilor, amenajarea spaţiului verde, toate programate în aşa fel încât gălăţenii şi nu numai să se poată bucura şi de plajă.  Ne propunem să oferim clienţilor noştri o alternativă pentru petrecerea timpului liber într-un complex acvatic de agrement care va cuprinde: 

* trei terenuri de sport multifuncţionale dintre care două vor fi acoperite cu balon pe timp de iarnă iar unul se va transforma în patinoar;

* trei piscine - două acoperite şi una descoperită ( zona plaja);

* plajă cu 320 de şezlonguri şi 150 de baldachine;

* 2 „beach-bar” – uri şi un „pool bar”;

* 2 cluburi: CLUB I - pentru organizarea de evenimente şi CLUB II - zonă de agrement acvatic;

* 1 parcare păzită;

* 1 parc având integrat loc de joacă pentru copii şi adulţi, tiroliană, nava piraţilor, carusel, umbreluţe / ceşcuţe, trenuleţ electric, teren de paint-ball, teren minigolf.

* 1 hotel de trei stele - 36 camere”.

Numele pe care îl va purta complexul acvatic de agrement este JUNGLE SPLASH - Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu