ArcelorMittal Galaţi angajează 100 de muncitori prin intermediul Şcolii de Ucenici Recomandat

Luni, 05 Noiembrie 2018 14:48
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Combinatul Siderurgic ArcelorMittal Galaţi angajează 100 de muncitori prin intermediul Şcolii de Ucenici, aflată la cea de-a cincea ediţie şi care a fost redeschisă luni, 05 noiembrie 2018. Ucenicii vor fi pregătiţi timp de 18 luni, în două etape şi vor lucra alături de mentori, integraţi în echipe. Pe timpul şcolarizării ucenicii vor beneficia de toate drepturile de care se bucură ceilalţi angajaţi.
“Planurile noastre pentru următorii ani prevăd o creştere a producţiei şi implementarea unor modernizări. În acelaşi timp, numeroşi colegi se vor retrage la pensie. Vom continua angajările de muncitori şi specialişti şi ne dorim ca cei mai buni să vină alături de noi”, spune Bogdan Grecu, director general al ArcelorMittal Galaţi - Skopje.
„Începând din 2019 Şcoala de Ucenici a Combinatului se va perfecţiona şi va însemna nu una, ci mai multe serii de cursanţi pe an. Pregătim două ateliere (mecanic şi electric), unde ucenicii îşi vor îmbunătăţi competenţele tehnice dar vor exista şi module de dezvoltare personală. Oferim absolvenţilor de liceu şi de şcoli profesionale, dar şi celor cu experienţă, oportunitatea unei cariere solide şi de lungă durată, într-un mediu aflat într-o dezvoltare permanentă”, a declarat Mihaela Crăciun, director de resurse umane al ArcelorMittal Galaţi.
În toate cele cinci ediţii, ArcelorMittal Galaţi a şcolarizat aproape 500 de ucenici. De asemenea, Combinatul continuă şi adânceşte parteneriatele cu Liceele „Paul Dimo” din Galaţi şi „Costache Conachi” din Pechea, precum şi cu şcoli profesionale. În paralel, Combinatul continuă recrutările de muncitori şi de specialişti, în vederea întineririi personalului şi adaptării profilului acestuia la noile realităţi tehnice şi organizaţionale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu