22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada vrea să aducă Cupa României la Galaţi
CSM Arcada vrea să aducă Cupa României la Galaţi

Primul trofeu intern la fileu! Luna martie începe cu un eveniment important din voleiul masculin românesc. Sala Polivalentă din Mioveni va găzdui sâmbătă, 2 martie, Final Four-ul Cupei României. CSM Arcada va încerca să câştige trofeul pus în joc.
Formaţia gălăţeană condusă de Sergiu Stancu va întâlni, de la ora 19.00, în cea de-a doua semifinală, pe Rapid Bucureşti, echipa momentului din România. Cele două echipe sunt principalele candidate şi în lupta pentru titlul naţional din acest sezon şi şi-au împărţit victoriile din sezonul regular, fiecare impunându-se pe teren propriu cu 3-0.
Meciul cu Rapid de sâmbătă este chiar mai important decât cel trecut pentru că este unul eliminatoriu. Ca de fiecare dată, toţi vor să câştige contra noastră, de aceea ne aşteptăm la meciuri dificile indiferent de adversar. Noi ne dorim să jucăm la un nivel cât mai înalt şi, desigur, să câştigăm Cupa României”, ne-a declarat căpitanul echipei gălăţene, Marian Bala.
După victoria obţinută weekendul trecut pe teren propriu în faţa liderului, CSM Corona Braşov, scor 3-0, atmosfera în tabăra celor de la CSM Arcada este foarte bună, jucătorii s-au antrenat la intensitate maximă şi sunt motivaţi să mai adauge un trofeu la palmares.
Vom întâlni Rapidul în semifinala de la Mioveni.O echipă foarte bună, o echipă cu o sumedenie de jucători cu mare experienţă internaţională, care ne-a învins în urmă cu 2 săptămâni la Bucureşti. Suntem convinşi că ne aşteaptă o partidă grea, dar noi pentru asta ne pregătim şi vom face totul să aducem Cupa României la Galaţi”, a concluzionat antrenorul Sergiu Stancu.
În prima semifinală, de la ora 16.00, se vor confrunta echipele bucureştene Steaua şi Dinamo. Învingătoarele din cele două semifinale vor juca duminică, 3 martie, cu trofeul pe masă. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite