13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Damian Drăghici & Brothers, super-recital pe străzile Galaţiului
Damian Drăghici & Brothers, super-recital pe străzile Galaţiului

Primăria municipiului Galaţi informează că evenimentul de artă stradală Galaţi Street Fest, programat în zilele de 31 mai, 1 şi 2 iunie, le propune iubitorilor de culoare şi muzică live diverse show-uri pe numeroase teme, în stilul care a consacrat cel mai mare festival de artă stradală din România. Mai multe puncte din centrul oraşului vor vibra de culoare, muzică şi energie pozitivă: Mazepa 1 şi Mazepa 2, între Potcoava de Aur şi Trei Star, Hotel Ibis, Hotel Mercur, Winmarkt, Parcul Eminescu şi Faleza Superioară a Dunării.
Vineri, 31 mai, de la ora 17.00, pe Faleză se va desfăşura un show aviatic oferit de Aeroclubul României, acest spectacol de excepţie deschizând festivalul. Galaţi Street Fest va continua, de la ora 18.00, cu o paradă a tuturor artiştilor prezenţi la acest eveniment pe traseul Parc Viva - Elice - Aleea de la P-uri - Zona Spicu, acolo unde fiecare îşi va începe numărul artistic, conform programului.
Sâmbătă şi duminică, după lăsarea întunericului, pe faţada hotelului Mercur vor avea loc proiecţii VideoMapping, pentru ca duminică, în ultima zi de festival, Damian Drăghici & Brothers să susţină, de la ora 20.00, un super-recital în Parcul Mihai Eminescu. Pentru a-i încânta pe gălăţeni, trupa se va deplasa la pas de la Potcoava de Aur, pe strada Brăilei şi pe strada Domnească, până la Parcul Mihai Eminescu.
Străzile Galaţiului vor fi transformate în aceste zile în galerii de artă şi spectacole: parade, teatru de stradă, trubaduri, mimi, personaje mitice, fachiri şi multe alte surprize, transmite Compartimentul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.
Programul detaliat al evenimentului, în Galeria de imagini de mai jos!

Citeşte şi Distracţie în stradă la Galaţi, până duminică (PROGRAM + RESTRICŢII)

  • Galerie Foto:

Articole înrudite