EXCLUSIV! Distribuţia pe cartiere şi localităţi a cazurilor de COVID-19 din judeţul Galaţi Recomandat

Vineri, 31 Iulie 2020 15:59
Publicat în Știrea zilei

În ultima perioadă, judeţul Galaţi este printre judeţele cu cea mai mare creştere a cazurilor de COVID-19. S-a tot vorbit despre zecile de cazuri de la căminele de bătrâni din municipiul Galaţi, dar şi de sutele de cadre medicale care s-au infectat cu noul coronavirus, şi uite aşa judeţul Galaţi a ajuns la peste 2.100 de persoane infectate. Autorităţile s-au văzut nevoite să ia din nou măsuri mai drastice în vederea prevenirii răspândirii virusului şi să impună obligativitatea purtării măştii de protecţie şi în spaţii deschise, s-au închis din nou locurile de joacă, etc.

În condiţiile în care extinderea infectărilor cu coronavirus ia proporţii, iar populaţia nu prea mai ţine cont de regulile de distanţare socială sau de celelalte măsuri care au ca rol prevenirea răspândirii virusului (vezi articolul Transporta oameni pe post de marfă (VIDEO)), gălăţenii din mediul urban, dar şi cei din mediul rural ar trebui să ştie că pericolul este mai aproape de ei decât îşi pot imagina şi că trebuie să fie precauţi.

În acest context, la insistenţele reporterilor cotidianului Monitorul de Galaţi, oficialităţile au făcut publică lista cazurilor de COVID-19 detaliată pe fiecare localitate în parte din judeţul Galaţi, dar şi pe fiecare cartier din municipiul Galaţi -» VEZI GALERIA DE IMAGINI! ↓↓↓. Trebuie avut în vedere că cifrele prezentate sunt înregistrate de la începutul pandemiei şi până în prezent, iar o bună parte din persoanele infectate s-au vindecat.

PRECIZARE: Cifrele prezentate sunt din data de 31 iulie 2020, reprezintă fișele de caz înregistrate la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați şi se actualizează zilnic.

Despre metodologia de supraveghere, raportare, fișe de caz, etc., puteți citi pe site-ul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) (www.cnscbt.ro): https://www.cnscbt.ro/index.php/informatii-pentru-personalul-medico-sanitar/1882-metodologia-de-supraveghere-a-covid-19-actualizare-23-07-2020/file

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu