18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Filmul violului de la mall-ul din Galaţi
Filmul violului de la mall-ul din Galaţi

Adolescentul de 17 ani din Galaţi este căutat în continuare de poliţişti după ce a violat o minoră de 15 ani în toaleta unui mall din oraş, aşa cum Monitorul de Galaţi a relatat în articolul ”GALAŢI: O fată de 15 ani a fost violată în toaleta mall-ului de pe Coşbuc”. Băiatul nu s-a mai dus acasă după incident, iar familia acestuia nu ştie unde s-ar putea ascunde. 

Între timp, anchetatorii au stabilit filmul derulării incidentului care a fost de neînţeles pentru mulţi având în  vedere că totul s-a petrecut într-un mall în care la ora aceea se aflau sute de oameni. 

Agresiunea a avut loc pe data de 30 noiembrie 2022, în jurul orei 19:00. Adolescenta se afla în centrul comercial la cumpărături, însoţită de două prietene, dar la un moment dat s-a despărţit de ele că să meargă la toaletă. Se bănieşte că agresorul ar fi urmărit-o pe fată. Băiatul de 17 ani s-ar fi întâlnit cu fata, care este fosta sa iubită, în zona toaletelor. S-au luat la ceartă, iar individul a luat-o pe sus pe minoră şi ar fi dus-o într-una dintre toalete, mai exact în camera specială de lângă toalete destinată mamelor cu bebeluşi. Acolo ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale. 

Un bărbat care îşi aştepta soţia pe holurile de la intrarea în toalete a auzit strigătele, a intrat peste cei doi şi a reuşit să o scape pe minoră din mâinile agresorului. Omul a sunat imediat la 112, însă adolescentul a fugit până când au venit forţele de ordine.

Potrivit declaraţiilor lui Cătălin Constantinescu-Mărunţel, procuror în cadrul Parchetui Judecatoriei Galaţi, fapta care s-a petrecut într-un loc public, în sensul în care s-a petrecut într-una dintre băile destinate special, a fost observată târziu din cauza zgomotului puternic de fond, precum şi a aglomeraţiei. 

Reprezentanţii mall-ului au pus la dispoziţia anchetatorilor imaginile suprinse de camerele de supraveghere.

Fata, pe lângă rănile fizice, este în stare de şoc şi are nevoie de consiliere psihologică, iar în acest sens, Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi a stabilit un program de consiliere psihologică pentru minoră. 

Poliţiştii încearcă să-l găsească şi acum pe adolescentul de 17 ani. 

 

Articole înrudite