13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO: Poliţist Local din Galaţi călcat intenţionat cu maşina
FOTO: Poliţist Local din Galaţi călcat intenţionat cu maşina

Un poliţist local, în vârstă de 50 de ani, a ajuns în spital după ce a fost lovit cu maşina de un şofer, în vârstă de 40 de ani, care a şi fugit de la locul accidentului. Acţiunea intenţionată a şoferului ar fi survenit după ce poliţistul local i-a cerut să părăsească locul, parcare taxi, unde îşi lăsase maşina!
Bărbatul care a fugit după accident a fost identificat de poliţişti şi apoi a venit la audieri. „În zona Pieţei Centrale din Galaţi, un lucrător al Poliţiei Locale, aflat în cursul exercitării atribuţiilor de serviciu, a fost lovit de un autovehicul care părăsea locul de staţionare. Conducătorul maşinii a fost identificat, se efectuează cercetări cu privire la comiterea mai multor infracţiuni: vătămare corporală din culpă, infracţiunea de părăsire a locului accidentului şi analizează oportunitatea efectuarii de cercetări pentru comiterea infracţiunii de ultraj”, a precizat Cătălin Constantinescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.
Poliţistul local este în continuare internat. „Pacientul este stabil. În prezent, rămâne în continuare internat pe Secţia de Neurochirgie, pentru leziuni la nivelul coloanei vertebrale, fracturi”, a declarat dr. Ionuţ Băneşanu, Spitalul de Urgenţă Galaţi.
Inspectorii de muncă au cazul în atenţie. „Am primit o comunicare de accident de la Poliţia Locală. Un agent a fost rănit, a fost anunţat serviciul 112, a fost transportat la Spitalulul Judeţean. Datorită faptului că accidentul a fost urmat de incapacitate temporară de muncă, se va constitui o comisie la nivelul Poliţiei Locale care va cerceta evenimentul, iar dosarul va fi trimis către avizare la ITM Galaţi”, a explicat Bogdan Trandafir, inspector şef ITM Galaţi. FOTO, mai jos!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite