29 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Patru bărbaţi au luat cu forţa 2 tinere din propria lor locuinţă
Galaţi: Patru bărbaţi au luat cu forţa 2 tinere din propria lor locuinţă

O femeie, din municipiul Galaţi, a sunat disperată la 112, noaptea trecută, anunţând că au intrat în casa ei patru bărbaţi şi le-au luat cu forţa pe fiica ei şi pe o prietenă a acesteia după care au plecat cu cele două fete.

”La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, de către o femeie, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, şi o altă tânără, de 24 de ani, în locuinţă ar fi intrat patru bărbaţi, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinţei lor şi au plecat într-o direcţie necunoscută. În baza sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

În urma activităţilor investigative specifice efectuate de poliţişti, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale (DOS) din cadrul Poliţiei Române şi al Poliţiei Capitalei, în cursul zilei de astăzi, doi dintre cei patru bărbaţi au fost depistaţi, pe raza municipiului Bucureşti, împreună cu aceştia fiind găsite şi cele două tinere. Cercetările continuă.


Articole înrudite