08 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lacrimi şi durere la înmormântarea rapper-ului gălăţean Nosfe (FOTO)
Lacrimi şi durere la înmormântarea rapper-ului gălăţean Nosfe (FOTO)

Nosfe a fost condus pe ultimul drum, în cursul zilei de 18 octombrie 2022. La înmormântare au luat parte familia, prietenii, dar şi persoane cu care a colaborat. Soţia lui, Mădălina, dărâmată de durere, a îngenuncheat în faţa tabloului în care apare chipul cântăreţului, notează cancan.ro.

! Trupul neînsufleţit al artistului a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii, nr 54 A, iar în aceeaşi locaţie a avut loc şi slujba de înmormântare.

Sunt momente greu de digerat atât pentru familie, cât şi pentru cei care l-au cunoscut pe Nosfe. Artistul a fost înmormântat marţi, 18 octombrie 2022. Îndureraţi, cu sufletele triste, persoanele care i-au fost aproape rapperului au mers la biserică, pentru a-şi lua rămas bun. Soţia lui, Mădălina, a îngenuncheat în faţa tabloului cu chipul artistului. Minute în şir, a stat înmărmurită şi a privit imaginea cu iubitul ei soţ (foto ↓).

nosfe 2

Mădălina, soţia lui artistului, a scris pe coroana cu flori, un mesaj ce pare să fi fost enunţat, cu ceva timp în urmă, chiar de Nosfe. „Dacă aş fi nemuritor, aş fi plictisit. Tzigă”, sunt cuvintele scrise pe panglica coroanei de flori, la înmormântarea artistului (foto deschidere ↑).
Familia, prietenii, colegii de breaslă, printre care Ruby, Cabron, Speak şi Ştefania, Raluka, dar şi Augustin Viziru şi Serghei Mizil au fost prezenţi la ceremonia funerară. La înmormântare, însă, nu a luat parte fiica în vârstă de 7 ani a Mădălinei şi a lui Nosfe.

! Reamintim că Nosfe s-a stins din viaţă în data de 16 octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani. Artistul a suferit un infarct, informaţie rezultată şi în urma raportului medico-legal. Acum, medicii legişti urmează să efectueze şi un raport toxicologic.

Soţia lui Nosfe, audiată după înmormântarea artistului

Mădălina Creţan, soţia lui Nosfe, urmează să fie audiată de procurori la scurt timp după înmormântarea acestuia, notează fanatik.ro.

Ultimele momente din viaţa lui Nosfe sunt unele încă greu de descifrat pentru oamenii legii. Cu puţin timp înainte să îşi dea ultima suflare, artistul a susţinut ultimul său concert.
Ulterior, acesta a ajuns acasă, unde a murit subit. Soţia sa, Mădălina Creţan, a fost cea care a sunat la 112 după ce artistul s-a prăbuşit din senin. Deşi medicii au ajuns la faţa locului rapid, aceştia nu au mai putut face nimic.

nosfe 3

Cauza decesului în cazul lui Nosfe a fost infarctul, însă chiar şi aşa, ancheta privind moartea acestuia continuă. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aşa cum prevede procedura standard.
Astfel, conform legii, soţia lui Nosfe urmează să fie şi ea audiată. Mădălina Creţan ar urma să le dea procurorilor toate informaţiile necesare despre soţul ei, dar şi despre ce s-a întâmplat, de fapt, în acea noapte în care artistul şi-a dat ultima suflare.

! Pe numele său real, Darius Vlad Creţan s-a născut la Galaţi, în data de 24 martie 1985. Dumnezeu să îl odihnească!

Articole înrudite