Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia Variantei de Ocolire Galaţi a fost reluată Recomandat

Joi, 16 Ianuarie 2020 09:52
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR SA a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă, miercuri seara (n.r. - 15 ianuarie 2020), că a ridicat suspendarea licitaţiei pentru „Proiectare şi Execuţie «Varianta de Ocolire Galaţi»“, publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24.02.2020. „Menţionăm că operatorii economici interesaţi de participarea la această procedură de achiziţie publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor)“, se arată în comunicatul de presă al CNAIR.

Reamintim că valoarea estimată a procedurii este de 899.555.992 lei fără TVA. Durata contractului este de 54 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare şi 42 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Finanţarea proiectării şi execuţiei Variantei de Ocolire Galaţi în lungime de 33,6 km se va face din fonduri POIM.

Articole similare:
- Guvernul a anulat licitaţia pentru achiziţia a 10 tramvaie pentru Galaţi

- Guvernul a dat undă verde pentru Centura Mare a Galaţiului

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu