Mandat de arestare în lipsă pentru criminalul de la Folteşti

Joi, 08 Septembrie 2016 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judecătoria Tg. Bujor a emis pe numele conducătorului auto de la Folteşti care a părăsit locul faptei după ce a ucis doi copii un mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile de la data punerii în executare. Bărbatul, pe numele căruia s-a întocmit un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, a fost pus în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile de căutare a conducătorului auto care se sustrage cercetărilor.
Ivanciu Corcioveiu, cel care, deşi nu avea permis, s-a urcat la volan şi a trimis spre moarte doi copii de 8 şi 9 ani, nu este însă de găsit. Până şi rudele lui îi cer să se predea. Se tem ca tânărul să nu îşi facă rău.
„Mi-e frică să nu îşi facă singur rău. Nu ştiu pe unde o fi. A venit la noi, aici, la Chiraftei, şi a mâncat pe la nouă şi ceva dimineaţa în acea zi şi apoi nu l-am mai văzut. Am auzit de la Poliţie ce a făcut. Eu îl sfătuiesc, pe unde o fi, să lase tot şi să vină la Poliţie, să nu mai stea aşa“, spunea plângând Maria Vieru, bunica lui Ivanciu zis Ivan. În faţa casei rudelor lui Ivanciu era o maşină cu număr de Anglia făcută praf. Unii spuneau că ar fi tot o maşină accidentată de tânărul de 23 de ani. Mama lui susţine contrariul.

„Nu îmi vine să cred că nu e prins”

Între timp, rudele copiilor morţi i-au luat pe micuţi de la Morgă. Cer ca ucigaşul să fie prins cât mai repede.
„Sunt pe jumătate moartă. Nu îmi vine să cred că nu e prins cel care l-a omorât şi a fugit”, spunea plângând Adriana Copăceanu, mama lui Marian Cosmin Brăileanu, copilul de 9 ani victimă a accidentului. Femeia a venit din Anglia, unde muncea, să îşi îngroape băiatul. Îi pregătise bani ca să îi cumpere pentru şcoală dar acum i-a luat haine de înmormântare.
„Nu îşi dau interesul, eu aşa zic. (...) Dar degeaba, acum, pe el îl prind, dar copiii de la groapă nu se mai întorc”, spunea Marcel Budescu, unchiul lui Marian.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu