Noua zonă de agrement de la Balta Zătun primeşte finanţare europeană (FOTO) Recomandat

Miercuri, 29 Ianuarie 2020 12:09
Publicat în Știrea zilei

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat, astăzi, miercuri, 29 ianuarie 2020, că un nou proiect cu fonduri europene a fost câştigat pentru judeţul Galaţi. Este vorba despre proiectul de amenajare a unei zone de agrement la Balta Zătun, pe o suprafaţă de 12.500 de mp, subiect despre care cotidianul nostru a scris în articolul „Zona de agrement de la Balta Zătun se va extinde cu fonduri europene (FOTO)“.

Proiectul, în valoare de peste 2 milioane de lei, prevede construirea a nouă căsuţe, amenajarea unei zone de camping şi a trei foişoare de diferite dimensiuni, realizarea a cinci pontoane pescăreşti si a unui nou loc de joacă pentru copii.

„Am câştigat un nou proiect cu fonduri europene. Am fost anunţaţi că proiectul de amenajare a unei zone de agrement la Balta Zătun va fi finanţat din fonduri europene, în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime. În perioada următoare vom semna şi contractul de finanţare. Proiectul Zătun 2 prevede construirea a nouă căsuţe, amenajarea unei zone de camping şi a trei foişoare de diferite dimensiuni, realizarea a cinci pontoane pescăreşti si a unui nou loc de joacă pentru copii. Valoarea investiţiei este de peste 2 milioane de lei“, a scris pe Facebook, Costel Fotea, care în luna august 2019, când acest proiect a fost aprobat de consilierii judeţeni, a mai specificat şi faptul că se va mări şi parcarea din această zonă.

Se preconizează că în primăvara anului acesta lucrările vor fi finalizate, timp în care se va mai face şi popularea cu peşte a bălţii care se întinde pe 27 hectare.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu