Nu mai faceţi cozi la Evidenţa Populaţiei!

 
Joi, 06 August 2015 14:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi face apel la populaţie să nu se mai aşeze la coadă, dis-de-dimineaţă, pentru a depune actele în vederea obţinerii sau preschimbării cărţii de identitate. 

„Ghişeele de lucru cu publicul ale Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor se deschid la ora 8.30 şi primesc/eliberează documente timp de cel puţin 8 ore pe zi. De aceea, revenim cu recomandarea de a nu se aglomera ghişeele la primele ore ale dimineţii. Acte se pot depune sau ridica pe tot parcursul programului de lucru, în fiecare zi, de luni până vineri. Apelul nostru se adresează în special persoanelor care locuiesc peste hotare şi care, de obicei, vin în luna august acasă, în vacanţă, ocazie cu care îşi preschimbă şi documentele de identitate. Îi informăm pe gălăţenii cu domiciliul în străinătate că, începând de anul acesta, programul şi maniera de lucru cu publicul au fost îmbunătăţite semnificativ, astfel încât să nu mai fie nevoiţi să stea la cozi interminabile zile la rând, dar şi să îşi poată ridica noua carte de identitate în cel mult 2-3 zile lucrătoare de la momentul depunerii documentelor”, informează Primăria Galaţi.

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Galaţi este luni, marţi şi joi, între orele 8.30 şi 16.30 primiri şi eliberări documente, miercuri, între orele 10.30 şi 18.30, primiri documente, şi între 8.30 şi 18.30, eliberări documente, iar vineri, între orele 8.30 şi 12.00, primiri documente, şi între 8.30 şi 16.00, eliberări documente.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu