Pedofil trimis în judecată. Ademenea copii în scări de bloc şi îi batjocorea Recomandat

Vineri, 14 Iunie 2019 09:52
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Păvălaşcu Marian, pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, în formă continuată şi corupere sexuală a minorilor, în formă continuată. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că la data de 30 septembrie 2018, în jurul orei 14:00, inculpatul Păvălaşcu Marian s-a deplasat în zona piaţa Energiei din municipiul Galaţi, împrejurare în care a constatat prezenţa, în interiorul unui spaţiu amenajat ca loc de joacă pentru copii, a persoanei vătămate B.D.L., în vârstă de 7 ani, care părea a fi preocupată de utilizarea unui telefon pe care îl avea asupra ei.

În acest context, inculpatul s-a apropiat de aceasta şi, profitând de inocenţa şi buna ei credinţă, dar şi de lipsa din zonă a oricărei alte persoane, a convins-o să-l urmeze în scara unui bloc aflat în imediata apropiere a locului de joacă sub pretextul de „a-i arăta un pisic”. Astfel, inculpatul a ademenit-o pe victima sa în scara bl. 10 D situat pe str. Energiei nr. 9, unde profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa a determinat-o pe aceasta să-i atingă organul sexual.

Audiat în cauză, inculpatul Păvălaşcu Marian, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut şi descris împrejurările comiterii infracţiunii împotriva persoanei vătămate B.D.L.

La data de 17 octombrie 2018, inculpatul Păvălaşcu Marian după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din apropierea locuinţei, le-a observat, stând pe o bancă din faţa bl. Y9, pe persoanele vătămate minore O.M.L., în vârstă de 7 ani şi pe D.K.Y., în vârstă de 5 ani. Folosind acelaşi mod de operare, prin abordarea şi propunerea persoanelor vătămate să-l însoţească într-un loc mai puţin accesibil publicului pentru „a mângâia un pisic”, profitând de credulitatea şi buna - voinţă a victimelor sale, inculpatul le-a convins să-l însoţească la intrarea unei scări aferente bl. Y9, unde profitând de imposibilitatea minorei O.M.L. de a-şi exprima voinţa a determinat-o pe aceasta să-i atingă cu mâna organul sexual, de faţă fiind şi minora D.K.Y. Audiat în cauză, inculpatul Păvălaşcu Marian, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut şi a descris detaliat împrejurările comiterii infracţiunii reţinute împotriva persoanelor vătămate O.M.L. şi D.K.Y.

În dimineaţa zilei de 25 martie 2019, în jurul orei 07:30, inculpatul Păvălaşcu Marian le-a abordat, în timp ce se deplasau spre şcoală, într-o zonă apropiată unei şcoli din municipiul Galaţi, pe minorele G.A. şi C.R.E., ambele în vârstă de 10 ani, solicitându-le să-l conducă la o farmacie pentru a-şi procura un medicament.

Sub acest pretext, inculpatul Păvălaşcu Marian a convins-o pe minora G.A. să-l urmeze în direcţia cimitirului „Eternitatea” din municipiul Galaţi, unde profitând de faptul că în zonă nu se aflau alte persoane şi pe fondul stării de temere provocate persoanei vătămate prin discuţiile indecente pe care le-a purtat cu aceasta pe drum, inculpatul profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa a determinat-o să se dezbrace de haine şi lenjeria intimă şi să îi permită să o privească.

Audiat în cauză, inculpatul Păvălaşcu Marian a recunoscut şi descris împrejurările comiterii infracţiunii împotriva persoanei vătămate G.A.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu