Primăria Galaţi a pus la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina un bloc întreg de locuinţe Recomandat

 
Duminică, 27 Februarie 2022 13:42
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În municipiul Galaţi, un număr de 34 de refugiaţi ucrainieni au fost cazaţi în ultimele ore la blocul M11 din cartierul Micro 17, pus la dispoziţie de către Primăria municipiului Galaţi. Astăzi, 27 februarie 2022, mai sunt aşteptaţi alţi 15 refugiaţi. Blocul M11 dispune de 48 de camere, care vor fi puse toate la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina. 

"Ajutăm refugiaţii ucraineni. Foarte mulţi oameni şi-au părăsit casele din cauza războiului din Ucraina şi au ajuns în aceste zile la Galaţi. Noi am cazat deja zeci de refugiaţi la blocul M11 din cartierul Micro 17, unde au fost bine primiţi. Vă mulţumesc tuturor celor care vă implicaţi şi ajutaţi în astfel de momente. Sunteţi la înălţime! Continuăm să ajutăm",  a sris primarul Ionuţ Pucheanu într-o postare pe Facebook.

Primarul a mai scris: ”Sprijin pentru refugiaţi: 0790288000 – acesta este numărul de telefon destinat refugiaţilor din Ucraina care au nevoie de ajutor. Este numărul centrului de permanenţă care funcţionează la Prefectura Galaţi şi care este în legătură cu toate instituţiile are gestionează situaţia refugiaţilor, inclusiv Primăria Galaţi. Important! Cei care doriţi să faceţi donaţii aveţi la dispoziţie punctele de colectare ale Crucii Roşii – Banca pentru Alimente, la Carrefour, la centrul comercial Shopping City Galaţi. Atenţie: sunt acceptate doar alimente neperisabile, apă îmbuteliată şi articole de îmbrăcăminte noi! Ajutăm! Suntem solidari!”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu