Primăria Galaţi schimbă cişmelele şi mesele de şah din oraş (FOTO) Recomandat

Joi, 07 Noiembrie 2019 10:46
Publicat în Știrea zilei

Vechile şi ruginitele cişmele din Galaţi, la care trecătorii îşi puteau potoli setea (FOTO în Galerie de imagini de mai jos!), vor fi înlocuite cu altele noi. Primăria a decis să demareze procedurile de achiziţie publică prin care se doreşte atribuirea unui acord cadru prin intermediul căruia se vor achiziţiona cişmele stradale şi mese de şah (2 modele).

Licitaţia este împarţită în două loturi. Primul dintre loturi vizează încheierea unui acord cadrul pentru două tipuri de mese de şah (cu patru şezuturi - maxim 40 de bucăţi, minim 20 şi mese duble de şah cu două şezuturi şi copertină tip umbrar - maxim 15 bucăţi, minim 5 bucăţi), iar lotul II se referă la cişmele stradale - maxim 30 de bucăţi, minim 20. Termenul limită pentru primirea ofertelor este stabilit pentru data de 03 decembrie 2019.

Valoarea totală a investiţiei este estimată între 198.000 şi 422.000 de lei fără T.V.A., deoarece fiind vorba de un acord cadru, valoare va fi stabilită în funcţie de numărul obiectelor de mobilier care vor fi comandate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu