PROTEST SPONTAN la Galaţi împotriva noilor restricţii Recomandat

Duminică, 28 Martie 2021 23:02
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Sute de gălăţeni au ieşit în stradă, duminică seară, în jurul orei 22.00, pentru a protesta împotriva restricţiilor de circulaţie impuse de Guvern începând cu acest weekend.Oamenii strigă ”Libertate”, ”Ieşiţi în stradă” şi au blocat circulaţia pe strada Brăilei. Protestatarii se îndreaptă spre str, Domnească, spre sediul Prefecturii. Sunt însoțiți de forțe de ordine ale Jandarmeriei și Poliției .

Ora: 23.00 Inițial câteva sute de gălățeni s-au adunat în Țiglina 1, însă pe parcurs, colana s-a îngroșat considerabil și s-a ajuns la câteva mii de participanți. Str. Domnească este blocată în totalitate de protestatari.

Ora 23.30 Protestatarii au ajuns în fața la Prefectura Galați. Se huiduie, se scandează ”Libertate”. Mulți dintre participanți nu poartă măști. Se cere demisia doctorului Raed Arafat. S-au aruncat petarde.La manifestație participă și sute de autoturisme.

Ora 24.00 Coloana de manifestanți a plecat din fața Prefecturii. Se mărșăluiește din nou pe str. Brăilei. Zeci de mașini ale Poliției și Jandarmeriei sunt mobilizate în stradă.

Ora 01.00 Protestatarii au ajuns în fața Spitalului Județean de Urgență Galați și scandează ”Jos masca”.

Later edit: Strada este plină de manifestanți pe tronsonul între Inelul de Rocadă și Spitalul Județean. Ambulanțele s-au strecurat printre sutele de oameni.

Ora 02.00 Numărul manifestanților s-a redus semnificativ.

Ştire în curs de actualizare...

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu