28 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-a sinucis la 18 ani abia împliniţi. O tânără din Galaţi s-a aruncat în gol din dragoste
S-a sinucis la 18 ani abia împliniţi. O tânără din Galaţi s-a aruncat în gol din dragoste

O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei, iar în spatele tragediei ar sta un individ care a cucerit-o prin metoda "loverboy", acuză părinţii ei. Vestea morţii a picat ca un trăznet asupra întregii familii, care îşi caută acum dreptatea. În faţa acuzaţiilor, iubitul fetei neagă tot, notează observatornews.ro.

Yasmin abia împlinise 18 ani. Era elevă în ultimul an la un liceu din Galaţi. De două zile era în Capitală, dormea în apartamentul unei alte fete, tot din Galaţi. De aici de altfel s-a şi aruncat în gol, de la balconul acestei locuinţe, aflată la etajul 5 al unui bloc din centrul Bucureştiului. "Avea toată viaţa, abia împlinise 18 ani... Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine şi să stau liniştită, să stăm liniştiţi, că ea a ales să fie cu iubirea ei... ", spune mama fetei.

Oamenii dau vina pe iubitul fetei şi spun că ar fi încercat în zadar să o ţină la distanţă de el. Mai mult, ei cred că Yasmin şi pritena ei, care e minoră, ar fi fost racolate de băiat prin metoda loverboy şi că ar fi căzut victime ale traficului de persoane. "Ne-a spus într-o zi că este într-o relaţie cu un băiat. Am auzit nişte chestii urâte de băiatul ăsta... Că băiatul se ocupă cu nişte chestii necurate... După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să îşi părăsească domiciliul", povesteşte tatăl fetei.

Nu era prima oară când aceasta fugea de acasă. Prima oară fata a plecat de acasă în luna aprilie şi a hotărât să îşi anunţe familia printr-un bilet lăsat în cutia poştală. Au găsit-o rapid, la acea vreme. De această dată, însă, părinţii nu au ştiut nimic de ea. "El a fost foarte insistent, a reuşit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea... Îmi promitea că dacă o să o las o să îi mulţumesc toată viaţa că o să o facă om... Din păcate a făcut ce a făcut... ", mai spune tatăl fetei.

Iubitul fetei recunoşte că s-au certat, dar neagă toate celelalte acuzaţii. "Ne-am certat toată ziua şi nu i-am răspuns la mesaj şi seara... Ne-am certat iar şi a zis că pleacă. Şi am lăsat-o să plece. Şi m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat... ", a declarat iubitul fetei. "Mi-a distrus-o, mi-a distrus-o!", spune în lacrimi mama fetei.

Trupul tinerei a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală şi dus în Galaţi, acolo unde familia urmează să o înmormânteze. Ancheta este, însă, abia la început. Procurorii, împreună cu poliţiştii de la Omoruri încearcă acum să afle ce a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul extrem. Cea mai importantă probă sunt mesajele din telefonul fetei.


Articole înrudite