Shopping City Galaţi îşi va produce singur energia electrică Recomandat

Luni, 02 Ianuarie 2023 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

NEPI Rockcastle, compania de investiţii imobiliare în proprietatea căreia se află Galaţi Shopping City, a lansat o procedură de achiziţie competitivă pentru instalarea unui sistem fotovoltaic de acoperiş cu putere instalată de 2,509 kWp pentru mall-ul din Galaţi.
Astfel, se doreşte ca centrul comercial din bdul George Coşbuc să-şi asigure energia electrică din producţie proprie.
Aşadar, compania a demarat achiziţia, în regim „la cheie”, a unui sistem fotovoltaic cu puterea instalată de 2,509 kWp ampalsat pe acoperişul clădirii Galaţi Shopping City, aflată în jud. Galaţi, Galaţi, Str. George Coşbuc, Nr. 251 , inclusiv serviciile de proiectare, procurarea, livrarea şi instalarea echipamentelor şi punerea lor în funcţiune.
Valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, se ridică la 2.760.000 euro, adică 13.562.640 lei.
Proiectul va fi finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă – Pilonul I. Tranziţia verde – Componenta C6. Energie, Măsura de investiţii - Investiţia I.1 – Noi capacităţi de producţie electrică din surse regenerabile, Sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană şi solară, cu sau fără instalaţii de stocare integrate, exceptate de la notificarea ajutorului de stat.
Perioada de execuţie este de 8 luni de la data semnării contractului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu