Sistem modern de videocoferinţă dedicat comunităţilor pescăreşti din judeţul Galaţi Recomandat

Marți, 07 Decembrie 2021 14:08
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consiliul Judeţean Galaţi a lansat, astăzi, 07 decembrie 2021, un nou proiect cu finanţare europeană, „Spaţiu comun de dialog pentru dezvoltarea sustenabilă a zonei pescăreşti Prut - Dunăre”.
Acest proiect este finanţat din Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014 - 2020, iar bugetul total al proiectului este de 136.302 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este în valoare de 96.805 lei, cofinanţarea eligibilă a UAT Judeţul Galaţi este 0 lei, iar cofinanţarea neeligibilă a UAT Judeţul Galaţi este în sumă de 39.496 lei.
Obiectivul general al proiectului este promovarea şi valorificarea socio-culturală a zonei pescăreşti Prut - Dunăre din judeţul Galaţi, precum şi consolidarea rolului comunităţilor pescăreşti prin crearea unui spaţiu comun de dialog cu comunitatea locală pescărească din zona pescărească Prut - Dunăre din Galaţi.
Prin intermediula cestui proiect, Consiliul Judeţean Galaţi va crea un spaţiu care să ofere posibilitatea tehnică, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, ca reprezentanţi ai comunităţilor cu tradiţie pescărească din judeţ, autorităţile locale, ONG-uri şi alte instituţii cu atribuţii în domeniu să poată să se întâlnească online pentru evenimente, ateliere de lucru, informări.
În acest sens, o sală de evenimente din cadrul Consiliului Judeţean Galaţi va fi doată cu sisteme performante de comunicare, adaptate pentru utilizarea tuturor platformelor online de videoconferinţă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu