Spulberaţi în propria curte de un vitezoman băut (FOTO/VIDEO) Recomandat

Luni, 12 August 2019 16:31
Publicat în Știrea zilei

O femeie în vârstă de 79 de ani, un copil de doar 3 ani şi mama lui în vârstă de 26 de ani, însărcinată în 7 luni, au murit, în judeţul Tulcea, la Văcăreni, ucişi în propria curte de un bolid scăpat de sub control. Alţi trei oameni, o femeie în vârstă de 33 de ani, cumnata celei de 26 de ani decedată, şi doi bărbaţi, pasageri în maşina care a distrus vieţi, au fost aduşi cu ambulanţele şi cu elicopterul SMURD Galaţi la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Accidentul a avut loc când şoferul în vârstă de 36 de ani, de loc din Luncaviţa, se afla aproape de ieşirea din Văcăreni. Pasagerii din maşina condusă de acesta erau în live pe telefon când a avut loc accidentul (VIDEO mai jos!). După ce a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a lovit un stâlp, a spulberat oamenii din curte şi a ajuns pe casă de unde a căzut, maşina luând foc. Şoferul, care era băut, a fugit, dar apoi a fost prins.

"Acul vitezometrului s-a oprit la aproape 300 km/h"

Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. "Nimeni nu a avut timp să fugă. Deodată a intrat maşina şi i-a aruncat peste tot. Copilul era aruncat spre boltă, nici nu vreau să îmi mai amintesc. Avea mare viteză maşina. Ambele nurori au fost lovite, una e moartă, alta e în Reanimare, şi au omorât şi copilaşul de 3 ani, nepotul", spunea Maria Ţăranu, rudă a victimelor. "Soţia mea e în Reanimare, au operat-o şi mi-au spus că are 30% şanse să trăiască. Era şi ea însărcinată în 2 luni, acum ma rog să supravieţuiască. Şoferul avea viteză mare, mi s-a spus că acul vitezometrului s-a oprit la aproape 300 km/h", spunea şi George Ţăranu, soţul uneia dintre victimele care încă e în viaţă şi cumnatul tinerei nsărcinate care a decedat. Copilul de 3 ani şi femeia de 79 de ani au murit la locul accidentului oricât s-au străduit echipajele tulcene de urgenţă să îi menţină în viaţă.

Victimele sunt în stare gravă

Spre Galaţi au plecat patru răniţi, dar unul dintre ei, femeia însărcinată în 7 luni, nu a mai ajuns la timp. "Toţi pacienţii aduşi în cursul nopţii, în cursul zilei de ieri, sunt în acest moment instabili hemodinamic şi respirator. Din păcate pentru una dintre paciente adusă cu ambulanţa, adică pacienta însărcinată în 7 luni, nu s-a mai putut face nimic din cauză că pacienta a decedat în timpul transportului. Toţi pacienţii au suferit un politraumatism sever prin accident rutier. Pacienta în vârstă de 33 de ani a suferit un traumatism sever cranian şi a fost operată imediat deoarece trauma îi punea viaţa în pericol. Ceilalţi doi pacienţi care sunt internaţi şi aceia pe terapie intensivă, unul de 50 şi celălalt de 24 de ani, au multiple traumatisme toraco-pulmonare, fracturi costale, stare gravă", a precizat dr. Ionuţ Băneşanu, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Durere fără margini

Tot la spital, la camera de gardă a ajuns noaptea trecută şi autorul accidentului, şoferul de 38 de ani, pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost preluat de poliţiştii tulceni care l-au şi reţinut 24 de ore urmând a cere mandat de arestare preventivă pentru bărbatul acuzat de ucidere şi vătămare din culpă, consum de alcool şi părăsirea locului accidentului. Mama tinerei decedate care purta în pântec un copil şi care tocmai pierduse şi băiatul de 3 ani, nu îşi mai găseşte cuvintele de atât de multă durere. "A omorât şi a fugit şi copilul meu e în pământ acum. Şi nepotul de 3 ani şi nepoţelul din burtă. În 7 luni era gravidă. Trei suflete a luat şi pe vecina care era şi ea în curte", spunea Maria Abdulah (foto în Galeria de imagini), mama tinerei de 26 de ani, decedată în urma accidentului. Oamenii veniseră la Galaţi şi erau împărţiţi între morga spitalului şi secţia Reanimare. Nimeni nu le va putea şterge durerea.

FOTO şi VIDEO mai jos!

Sursa video: Facebook

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu