Tragedie imensă: O familie nu-şi poate înmormânta normal fiul decedat într-un accident de circulaţie Recomandat

Vineri, 22 Ianuarie 2021 14:10
Publicat în Știrea zilei

O familie din localitatea gălăţeană Pechea trece printr-o tragedie cumplită. Fiul acestora (foto), în vârstă de 22 de ani, a fost implicat într-un grav accident rutier, fiind transportat în comă la spital unde a fost testat - aşa cum cere protocolul - şi a ieşit pozitiv la COVID-19. Testul se face pentru a se şti în ce secţie va fi internat la ieşirea din zona tampon. În caz că testul era negativ avea să fie internat în Sectia de Reanimare, dar după pozitivarea testului, urma să ajungă în Reanimarea COVID a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi. După numai câteva ore, tânărul a murit din cauza traumatismelor suferite în accident. Din păcate însă, pentru că băiatul a ieşit pozitiv la testul COVID, familia este revoltată că nu este lăsată să facă funerarii normale. Ei spun că fiul lor nu avea nici un simptom şi solicită retestarea trupului neînsufleţit.

Accidentul grav din cauză căruia şi-a pierdut viaţa tânărul s-a petrecut ieri, 21 ianuarie 2021, în judeţul Galaţi, în zona comunei Schela (foto în galeria de imagini). „La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 06.40, pe D.J. 251, între localităţile Schela şi Smârdan, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări, a rezultat că un tânăr, de 21 de ani, aflat la volanul autoturismului, ar fi pierdut controlul direcţiei, pe o porţiune de drum în linie dreaptă, autoturismul ieşind de pe partea carosabilă şi răsturnându-se pe un teren agricol. Conducătorul auto a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital, unde, câteva ore mai târziu, a decedat. Poliţiştii au întocmit dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza şi împrejurările în care a avut loc accidentul“, informează IPJ Galaţi.

Din păcate, după câteva ore de resuscitare, medicii sunt învinşi şi sunt nevoiţi să declare decesul din pricina multiplelor traumatisme craniene. Familia este anunţată că poate ridica corpul neînsufleţit după autopsia care a fost cerută de Parchet ca urmare a unui accident rutier. Trupul fiului lor care şi-a pierdut viaţa în mod tragic trebuie ridicat de la morga COVID a spitalului, fapt care a generat supărarea mare şi nemulţumirea familiei, care nu-şi pot înmormânta fiul decât cu restricţiile impuse de pandemie. Oamenii vor să facă o înmormântare normală, nu cu restricţii COVID, de aceea familia cere retestarea trupului neînsufleţit. Din păcate acest lucru nu este posibil decât la solicitarea Parchetului, în anumite condiţii prevăzute clar de lege.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu