20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trei femei lovite pe trecerea de pietoni de un autobuz Transurb
Trei femei lovite pe trecerea de pietoni de un autobuz Transurb

Un autobuz a lovit, sâmbătă, 20 aprilie 2024, trei femei aflate pe trecerea de pietoni, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galaţi.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galaţi, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia 3 persoane au fost rănite.

”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparţine societăţii locale de transport public, având direcţia de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Aurel Vlaicu, când a ajuns la intersecţia cu strada Tecuci, ar fi surprins şi accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 şi 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”, informează IPJ Galaţi.

Dintre persoanele rănite, doar cea cu vârsta de 55 de ani a fost preluată şi transportată la spital de un echipaj de la ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.

În momentul acestui eveniment rutier, în autobuzul care efectua cursa de pe traseul prestabilit se aflau circa 40 de persoane şi niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar în cauză poliţiştii vor întocmi un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.


Articole înrudite