26 FEBRUARIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un adevărat spectacol de lumini, la Galaţi, de aceste sărbători (FOTO)
Un adevărat spectacol de lumini, la Galaţi, de aceste sărbători (FOTO)

În această perioadă a sărbătoarilor de iarnă, Galaţiul este un adevărat spectacol de lumini pe timp de noapte, iar gălăţenii sunt încântaţi peste măsură de luminiţele din oraş. "Bravo! Anul acesta v-aţi întrecut pe dvs. cu luminiţele. Sperăm şi la anul să fie la fel de frumos şi să nu sărăciţi la capitolul iluminat", i-a transmis o gălăţeancă primarului Ionuţ Pucheanu, care a postat pe facebook câteva imagini cu decoraţiunile din oraş - vezi galeria foto .
Până şi gălăţenii plecaţi la muncă în străinătate au reacţionat la aceste imagini, trezindu-le dorul de casă: "Cu ajutorul lui Dumnezeu poate ajung şi eu să mă bucur cu gălăţenii mei. Acum sunt foarte departe... Sărbători fericite la toţi gălăţenii de pretutindeni, să fiţi binecuvântaţi de Dumnezeu, sănătate multă!".
Montarea decoraţiunilor de sărbători în Galaţi a început în luna noiembrie, iar zonele care vor lumina până la Bobotează sunt Parcul „Mihai Eminescu”, strada Brăilei, Inelul de Rocadă, Grădina Publică, Spicu - Romarta şi Siderurgiştilor - General.
De lucrări s-a ocupat asocierea SC Flash Lighting SRL - SC MK Illumination SRL, care are contract cu Primăria Galaţi până în noiembrie 2023. Vorbim de un contract încheiat pe 4 ani, 2019-2023, cu o valoare de 12.738.031,72 lei fără TVA.
Luminiţele au fost aprinse de edil pe 30 noiembrie, de Sf. Andrei. Evenimentul a avut loc în Grădina Publică. Cum s-a "aprins" Galaţiul de sărbătoare anul trecut, VEZI AICI!


Articole înrudite