UPDATE: Elevul olimpic de 13 ani din Galaţi a murit Recomandat

Joi, 25 Aprilie 2019 11:52
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Elevul olimpic de 13 ani din Galaţi, decedat la Timisoara după ce a căzut de la etajul IV al hotelului în care era cazat la Hunedoara, se calificase primul pe judeţ la Olimpiadă, iar acum ar fi luat medalia de bronz.

"Este un moment greu pentru întregul Colegiu. Era un copil foarte bun care reprezenta tot judeţul la Olimpiada Naţională de Matematică, îl cunosc şi îmi pare foarte rău. Era un elev foarte bun, e unul dintre cei mai buni elevi ai şcolii. Profesorul însoţitor m-a anunţat, cred că am aflat destul de repede, imediat după acest necaz, mi-a spus că s-a dus în cameră câteva minute, de fapt câteva secunde, cât s-au afişat rezultatele şi copiii s-au îmbulzit spre afisaj şi în timpul ăsta s-a întâmplat, acest elev a căzut de la etajul trei, aşa mi-au spus mie. De pe balustradă au spus că a căzut. Am înţeles că elevul s-a dus la etajul 4 la o colegă şi au coborât împreună", a spus Romeo Zamfir, director Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi (CNVA) Galaţi.

.........................................................................................................

Cadrele medicale din Timişoara au confirmat în această dimineaţă (joi, 25 aprilie 2019) decesul elevului olimpic, de 13 ani, din Galaţi, care ieri seară (miercuri, 24 aprilie 2019), în jurul orei 21:30, a căzut în gol de la etajul 4, al hotelului Rusca din Hunedoara, pe scara interioară a clădirii. Elevul a fost transportat la Spitalul Municipal din Hunedoara, apoi a fost chemat elicopterul SMURD şi transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara, la secţia de Neurochirurgie, şi s-a aflat în comă, cu traumatism cranian grav, toată noaptea.

Reamintim că băiatul era elev la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", în clasa a VI-a, şi se afla la Hunedoara pentru a participa la faza naţională a Olimpiadei de matematică. Monitorul de Galaţi a relatat despre acest subiect în articolul "Un elev olimpic de 13 ani din Galaţi a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu