VIDEO | Un NOU accident MORTAL pe şoselele gălăţene Recomandat

Vineri, 10 Mai 2019 07:52
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O femeie de 82 de ani, pasageră a unui autoturism condus se pare chiar de soţul ei, un bărbat de 82 de ani, a murit, iar bărbatul de 82 de ani, şoferul, este grav rănit, după ce maşină a intrat în coliziune cu o maşină pe care dorea să o depăşească şi cu o autocisternă.

Accidentul a avut loc în comuna gălăţeană Independenţa. "Un autoturism condus de un bărbat de 82 de ani, care circulă dinspre Tecuci spre Galaţi, a intrat în depăşirea altei maşini pe care a acroşat-o cu partea din dreapta, după care a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit un autocamion cisternă. În urmă impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului şi decesul pasagerei din dreapta faţă, o femeie în vârstă de 82 de ani", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Echipaje de la ISU Galaţi au intervenit la faţa locului. "Au intervenit echipaje de la Descarcarare şi SMURD, a fost chemat şi elicopterul, dar şi un echipaj de stingere pentru asigurarea măsurilor PSI în zonă. Cisterna nu prezenta scurgeri de combustibil şi nu a fost cazul evacuării populaţiei", a precizat lt. col. Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

În acest caz poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa foto: Facebook - ISU

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu