05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Zilele municipiului Galaţi cu muzică şi distracţie pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele
Zilele municipiului Galaţi cu muzică şi distracţie pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele

Achiziţia serviciilor de organizare a Zilelor municipiului Galaţi a avut ca termen de depunere a ofertelor data de 12 mai 2022. Ofertele au fost analizate, iar cea mai atrăgătoare propunere aduce pe scenă muzică bună, pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Potrvit declaraţiilor directorului Direcţiei Relaţii Publice şi Managementul Documentelor, Cristi Ochiu, printre artiştii de renume care vor concerta la Galaţi se numără Zdob şi Zdub, Killa Fonic, Irina Rimes, The Motans, Cuibul, Emaa, Amuly, Credit & Solomon, Paula Hristov.

Zilele municipiului Galaţi vor fi sărbătorite timp de o săptămână întreagă, în perioada 6 -12 iunie, timp în care vor fi organizate concerte, programe artistice pentru copii, festivaluri şi artificii.

Artiştii vor concerta în zilele de 10, 11 şi 12 iunie 2022, pe Faleza Superioară a Dunării, în intervalul orar 18.00-22.00.

Tot în perioada 10-12 iunie 2022, se vor desfăşura Festivalul Gastronomic şi Târgul de Colecţii şi Antichităţi.

Pe parcursul întregii săptămâni 6-12 iunie, în Grădina Publică se va desfăşura un program artistic dedicat copiilor şi tineretului, care va cuprinde teatru pentru copii, numere de magie şi iluzionism, zilnic. Sărbătoarea se va încheia cu un foc de artificii lansat de pe o barjă, pe Dunăre, pe data de 12 iunie 2022, începând cu ora 22.50.

Vom reveni cu amănunte despre întreg programul, de îndată ce Primăria municipiului Galaţi va anunţa compania care va organiza evenimentele.


Articole înrudite