20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Netflix dispare de pe multe tipuri de televizoare, din martie 2024
Netflix dispare de pe multe tipuri de televizoare, din martie 2024

Platforma de streaming Netflix nu va mai putea accesată de pe mai multe de tipuri de televizoare începând din luna martie 2024. Sunt afectate diferite dispozitive fabricate în perioada 2011-2013, notează alba24.ro.
Astfel, conform unui anunţ făcut de compania Sony, câteva zeci de modele de televizoare produse sub acest brand nu vor mai putea suporta platforma Netflix, care va fi ştearsă automat din cauza unor restricţii de ordin tehnic.
Sony a publicat şi o listă cu televizoarele şi playerele blue-ray care vor fi şterse din lista Netflix din martie 2024.
Potrivit techbook.de, compania japoneză a anunţat că nu toate televizoarele Sony vor fi afectate, ci despre anumite dispozitive mai vechi ale producătorului asiatic, problema nefiind încă explicată în detaliu.
Pe lângă televizoarele Sony în cauză, sunt afectate şi playerele Blu-ray din 2011 până în 2013.
Ce soluţii vor avea amatorii de Netflix afectaţi?
Practic, amatorii de Netflix vor avea două variante pentru a continua să utilizeze platforma. Cei care nu îşi vor permite imediat achiziţionarea unui nou televizor, vor putea cumpăra un stick de streaming, mai ieftin.
Acestea costă mai puţin decât achiziţionarea unui televizor nou şi puteţi utiliza şi alte servicii de streaming în plus faţă de Netflix.
Dispozitivele mai vechi probabil nu mai pot îndeplini cerinţele tehnice crescute ale serviciului de streaming.
Pe lângă televizoare, sunt afectate şi playerele Blu-ray din 2011 până în 2013. Sony mai menţionează că utilizatorii dispozitivelor afectate pot folosi aplicaţia Netflix până la sfârşitul lunii februarie 2024. Aplicaţia va fi apoi ştearsă automat.
În Galeria de imagini de mai jos găsiţi modelele de televizoare Sony şi playere Blu-ray afectate de decizia platformei de streaming!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite