08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcţiona WhatsApp din 2024
LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcţiona WhatsApp din 2024

WhatsApp va înceta să funcţioneze în 2024 pe cel puţin 35 de modele de telefoane şi dispozitive diferite deoarece platforma nu mai este compatibilă cu sistemele lor de operare învechite.
Din toată varietatea de instrumente oferite de noile dispozitive, aplicaţiile de mesagerie instantanee sunt cele mai căutate, înlocuind serviciul oferit până nu demult de mesajele SMS.
Aplicaţia WhatsApp este compatibilă cu aproape toate dispozitivele mobile, fiind utilă pentru funcţiile şi opţiunile pe care le oferă. Cu toate acestea, sistemul de operare al diferitelor dispozitive mobile poate rămâne în urmă.
Acestea au fost actualizate periodic până când au încetat să o facă, în cazul dispozitivelor mai vechi, iar acelaşi lucru se va întâmpla din nou în 2024. Acest lucru înseamnă că, treptat, acele dispozitive cu un sistem de operare învechit încetează să mai primească actualizări ale aplicaţiei.
În consecinţă, mai multe modele de telefoane mobile vor pierde posibilitatea de a utiliza aplicaţia de mesagerie instant WhatsApp.
LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcţiona WhatsApp din 2024 este destul de lungă: aproaximativ 35 de modele.
Mai precis, vor fi afectate acele dispozitive Android care au o versiune anterioară versiunii 5.0, în timp ce pe iPhone va înceta să funcţioneze pe dispozitivele cu o versiune anterioară iOS 12. Diverse portaluri specializate în tehnologie au compilat lista dispozitivelor care nu vor mai avea serviciul.
A reieşit că pe următoarea listă de telefoane mobile împărţite pe mărci, nu va mai fi posibil să utilizaţi serviciul de mesagerie instant odată ce este actualizat.

Lista telefoanelor pe care nu va mai funcţiona WhatsApp din 2024

Apple: Orice iPhone dinainte de seria 6 (incluzând şi iPhone 6S, 6S Plus şi SE).
Archos: Archos 53 Platinum model.
Huawei: Ascend D2, Ascend G740 şi modelele Ascend Mate.
Lenovo: Lenovo A820.
LG: LG Enact şi LG Lucid 2 şi Optimus series devices (L3 II Dual, L5 II, F5, L3 II, L7II, L5 Dual, L7 Dual, F3, F3Q, L2 II, L4 II, AB24, F6 şi F7).
Samsung: Galaxy Ace 2, Galaxy Core, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2 şi Galaxy Trend Lite.
Sony: Sony Xperia M.
Wiko: Wiko Cink Five şi Darknight.
ZTE: ZTE Grand Memo, ZTE Grand S Flex şi ZTE V956 – UMI X2.


Articole înrudite