117 bilete de tratament pentru pensionarii gălăţenii Recomandat

Luni, 27 Mai 2019 15:51
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi îi informează pe pensionarii gălăţeni că pentru seria VI de tratament balnear, din data de 31 mai 2019, Casa Naţională de Pensii Publice a repartizat instituţiei gălăţene un număr total de 117 de bilete de tratament. Seriile de plecare sunt în data de 31 mai, 01, 02 şi 03 iunie 2019.

Cele mai multe bilete de tratament alocate sunt pentru tratamentul privind afecţiunile de reumatism. Aici au fost repartizate 107 bilete de tratament, dintre care 74 de bilete pentru staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde pensionarii gălăţenii se pot trata pentru această afecţiune sunt Amara (15 bilete), Nicolina (2 bilete), Pucioasa (4 bilete), Sărata Monteoru (8 bilete), 1 Mai (2 bilete) şi Geoagiu (2 bilete). De asemenea, pentru afecţiuni cardio-vasculare, pensionarii gălăţenii pot opta pentru staţiunea Covasna (8 bilete), iar pentru afecţiuni digestive, staţiunea Olăneşti (2 bilete).

Pensionarii gălăţeni care doresc să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie din care să rezulte numele staţiunii recomandate pentru efectuarea tratamentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu