185 de cadre didactice din judeţul Galaţi s-au înscris la definitivat Recomandat

Luni, 12 Iulie 2021 12:27
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proba scrisă a examenului de definitivare în învăţământ – sesiunea 2021, va avea loc pe data de 14 iulie 2021, începând cu ora 09.00, la Şcoala Gimnazială “Constantin Gh. Marinescu” Galaţi (Strada Regiment 11 Siret nr. 41 A). Sunt înscrişi 185 de candidaţi, cei mai mulţi având specializarile ”Învăţământ preşcolar” şi ”Învăţământ primar”.
Examenul va avea o durată de 4 ore şi va conţine subiecte de specialitate şi de didactica specialităţii, în conformitate cu metodologia în vigoare. Intrarea candidaţilor în săli se va face în intervalul orar 7.30 - 8.00, pe baza actului de identitate valabil (BI/CI, paşaport).
Candidaţilor li se interzice accesul în sală cu lucrări, manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate ca surse de informare pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare. Conform metodologiei, candidaţii care susţin examenul la disciplina limba latină sau limba greacă veche pot avea dicţionare, iar cei de la specializarea economie, administrativ, poştă  pot avea planuri de conturi.
Pătrunderea în sală cu materiale ajutătoare, cu telefoane mobile sau cu mijloace electronice de calcul sau de comunicare, frauda sau tentativa de fraudă, atrag după sine eliminarea candidatului din examen. Candidaţii eliminaţi pierd dreptul de înscriere în sesiunea următoare de examen.
Subiectele şi baremele vor fi afişate la sediul centrului de examen la ora 16.00 şi vor fi postate pe site-ul www.edu.ro. Afişarea rezultatelor iniţiale se va realiza pe data de 21 iulie 2021, la centrul de examen şi pe site-ul www.edu.ro. Contestaţiile se pot depune în aceeaşi zi, la Şcoala Gimnazială ”Constantin Gh. Marinescu” Galaţi, în intervalul orar 14.00 - 20.00 şi pe data de 22 iulie 2021, între ora 8.00 şi ora 12.00.
Rezultatele finale se vor afişa la centrul de examen şi pe site-ul www.edu.ro, pe data de 28 iulie 2021.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu